Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής, το Your Face Sounds Familiar και μεγάλη νικήτρια του show του Ant1 αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου.

Το φινάλε αυτό όμως προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στη Μαρία Μπεκατώρου αφού είναι ήταν ένα project το οποίο είχε αγαπήσει πάρα πολύ.

Σήμερα, η παρουσιάστρια είπε το δικό της «αντίο» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με ένα κείμενο γεμάτο συναισθήματα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπεκατώρου έγραψε: «Από χθες το βράδυ σκέφτομαι τι να σας πω… Είναι παρά πολλά αυτά που αισθάνομαι και τόσο δυνατά που νομίζω ότι δεν χωράνε μέσα σε απλές λέξεις… Έχω εισπράξει τόση αγάπη που εχθές με κάνατε να πετάω από χαρά και από συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που ακολουθήσατε το τηλεοπτικό μας όνειρο να κάνουμε «ωραία» τηλεόραση. Γιατί οι όμορφες δουλειές γίνονται από όμορφες παρέες. Κι εμείς είμαστε η πιο τρελή και αγαπημένη παρέα. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί και για όλα εκείνα που ελπίζω και προσεύχομαι να έρθουν… Εις το επανιδείν. Ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου, είναι πολλά τα χρόνια αγάπης».

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Μαρίας Μπεκατώρου

Στα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Μαρίας Μπεκατώρου, μετά το τέλος του Your Face Sounds Familiar αλλά και του Still Standing, αναφέρθηκε η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Δευτέρας.

«Είναι το τέλος του YFSF που αγάπησε πολύ η Μαρία. Της έχουν προτείνει διάφορα πράγματα για του χρόνου. Το Still Standing τελείωσε πρόωρα. Της είχαν προτείνει για πρωινό Σαββατοκύριακο. Της έχουν προτείνει ένα reality μαγειρικής που θα παίζει 9 με 10 κάθε βράδυ για να καταργήσει ο Ant1 τη ζώνη με τις κωμικές εκπομπές, αλλά οι συζητήσεις δεν έχουν οδηγήσει κάπου. Και της έχουν προτείνει και από το Mega ένα παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο concept και στη Μαρία αρέσουν πολύ τέτοια format. Το τι θα γίνει θα το δούμε», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.