Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Αγγελική» είδαμε πως: Η Κατερίνα παρασύρεται σε μια στιγμή πάθους με τον Μιχάλη, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης την αναζητά. Αυτός όμως που τους πιάνει την ώρα που φιλιούνται είναι ο Νικόλας και η αντίδρασή του θα τους ξαφνιάσει πολύ. Ο Παύλος αιφνιδιάζει την Τζένη στο ραντεβού της με τον γυναικολόγο, όπου τον διώχνει με πολύ άσχημο τρόπο επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του ότι η Αγγελική της έχει μιλήσει για το τι της έχουν κάνει.

Ο Ανδρέας αποκαλύπτει στη Σοφία ότι επέστρεψε η πρώην του κάνοντάς την να αμφισβητήσει τη σχέση τους. Ο Αντώνης επισκέπτεται την Αθηνά με πρόφαση την περιπέτεια της Αγγελικής αλλά η ψυχρή στάση της τον απογοητεύει. Η Αγγελική στρέφεται εκ νέου στον Μάκη για βοήθεια και ζητάει από τη Τζένη ό,τι αποδεικτικά στοιχεία έχει που μπορεί να κατηγορήσουν τον Παύλο. Όταν όμως η Τζένη επιστρέφει σπίτι της, διαπιστώνει ότι έχει παραβιαστεί. Τέλος, η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα της εξέτασης για την πατρότητα της Δανάης.

Τι θα θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική»;

Η Κατερίνα φοβάται ότι ο Νικόλας θα μιλήσει στον Δημήτρη για το φιλί της με τον Μιχάλη και έτσι ο Μιχάλης αναλαμβάνει να τον αποτρέψει, ενώ ο Δημήτρης κάνει μια έκπληξη στην Κατερίνα που θα γιγαντώσει τις ενοχές της.

Η Τζένη υποψιάζεται τον Παύλο για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της και έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Η Ιωάννα βλέποντας πόσο έχει στεναχωρηθεί η Σοφία από την αποκάλυψη ότι ο Ανδρέας είχε βρεθεί με την πρώην και της το είχε αποκρύψει, αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του κρυφά από την αδερφή της. Η Αγγελική αποκαλύπτει στον Μάκη όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς και ζητάει τη βοήθειά του για να τους ξεσκεπάσει με τη σύμπραξη της Τζένης, η οποία του κάνει μια προσφορά που θα δυσκολευτεί να αρνηθεί.

Ο Στέφανος κάνει μια πρόταση στον Μιχάλη που τον αιφνιδιάζει και περιμένει την απάντησή του. Η Αγγελική μαθαίνει από την Αθηνά το αποτέλεσμα από το test dna που δείχνει ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης.