Μια μάλλον, άβολη στιγμή είχε η Ιωάννα Μαλέσκου, την περασμένη Τρίτη, στον «αέρα» του «Love It» όταν ο James Καφετζής έκανε ξεκάθαρο με την στάση του πως βρίσκεται με το ζόρι στο πλατό.

Ο πρώην παίκτης του Survivor εξέφρασε τα παράπονα του προς τους συντελεστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ σχετικά με όσα έχουν πει για εκείνον και τον έχουν ενοχλήσει και αποχώρησε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τηλεοπτικές κάμερες στήθηκαν έξω από το πλατό του «Love It» προκειμένου να αποσπάσουν μια δήλωση από την παρουσιάστρια για το περιστατικό. Ωστόσο, μετά το τέλος της εκπομπής, το αυτοκίνητο της παρουσιάστριας εμφανίστηκε αλλά χωρίς να το οδηγεί εκείνη αλλά κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» του «Ευτυχείτε», η Ιωάννα Μαλέσκου «φυγαδεύτηκε» από τους ανθρώπους της παραγωγής καθώς δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην κόντρα με τον James Καφετζή.

Ο λόγος που πήγε ο James Καφετζής στο «Love It»

Αν και δεν ήθελε καθόλου, ο James Καφετζής, βρέθηκε στο πλατό του «Love It» και υπάρχει λόγος που πήγε.

Ποιος είναι αυτός ο λόγος; Σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε στην κάμερα του «Ευτυχείτε», ο λόγος βρίσκεται στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

«Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.