Ένα από τα πλέον πσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν, ήταν αδιαμφισβήτητα η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στον Άγιο Δομίνικο και από την πρώτη στιγμή, δεν υποστήριξε ότι είναι «δυνατή» αθλητικά. Οι επιδόσεις της εξάλλου στους στίβους μάχης του Survivor ωστόσο το αποδείκνυαν αυτό.

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε αρκετές φορές στον «τάκο» αφού οι συμπαίκτες της στο Survivor, δήλωναν πως ψηφίζουν αγωνιστικά και εκείνη ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος.

Και μπορεί να μην ήταν η αγαπημένη παίκτρια των συμπαικτών της, υπήρξε όμως η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media, αφού το όνομα της, όσο συμμετείχε στο Survivor, trendάρε και βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του twitter.

Η στιγμή της αποχώρησης όμως έφτασε και η Ανθή Σαλαγκούδη αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της στο Survivor αλλά και τον Άγιο Δομίνικο. Και το ενδιαφέρον στράφηκε στο τρόπο με τον οποίο θα «εξαργυρώσει» η δημοσιογράφος τη δημοσιότητα που τράβηξε πάνω της λόγω της συμμετοχής της στο reality.

Το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη ακούστηκε έντονα για πολλά project, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες, τονίζουν πως ο ΣΚΑΪ δεν θα την αφήσει εύκολα εκτός «αέρα».

Οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη, την ήθελαν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Dot» μετά την αποχώρηση των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου, και μάλιστα να έχει κάνει ήδη και δοκιμαστικό το οποίο θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο ΣΚΑΪ, ναι μεν βρίσκεται σε αναζήτηση παρουσιαστή για το «Dot» αλλά οι υπεύθυνοι του σταθμού επιθυμούν ένα πιο «άφθαρτο» πρόσωπο για να βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής.

Σοφία Πελεκάνου