Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Αγγελική» είδαμε πως: Η Ελένη βλέπει του αστυνομικούς που έχει φωνάξει η Αθηνά και προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, όμως οι αστυνομικοί επισκέπτονται και το δικό του σπίτι στην προσπάθειά του να τη βρουν. Ο Μιχάλης όμως καταφέρνει να τους μπλοκάρει και δεν τους επιτρέπει την έρευνα αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλμα.

Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουνε από κει μέσα.

Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αθηνά. Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει.

Τι θα θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική»;

Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στο Θωμά τους όρους της αποφυλάκισης του, οδηγώντας τη Λένα να ομολογήσει κι εκείνη τη συμφωνία της με την Αθηνά πριν από πολλά χρόνια. Ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει κάνοντάς την να φοβάται ακόμα περισσότερο για την Κατερίνα, ενώ αργότερα ο ίδιος μαθαίνει από το Στέφανο την αλήθεια για το Μιχάλη.

Ο Δημήτρης ακούει την Αγγελική και το Στέφανο να συζητούν με τη Δανάη το ενδεχόμενο να φύγουν από το κτήμα και καταστρώνει καινούριο σχέδιο. Η Ζωή, έχοντας ανησυχήσει πολύ για την αδερφή της, επιστρέφει απρόσμενα στην Ελλάδα και πείθει την Αγγελική να λάβουν μέτρα για την προστασία της, τα οποία στην πορεία θα φανούν πολύ χρήσιμα. Η Αθηνά ζητάει από τον Παύλο να αναλάβουν μαζί την διεύθυνση της εταιρίας κι εκείνος το ανακοινώνει στη Τζένη, η οποία στρέφεται στον πατέρα της κινώντας τις υποψίες του Παύλου που την παρακολουθεί.