Άφωνοι έμειναν οι παίκτες του Survivor, καθώς ο James Καφετζής ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ωρών που τον ήθελαν εκτός παιχνιδιού.

Μετά την υπόδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση που ήταν ο ίδιος από την ψηφοφορία κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο James Καφετζής διέκοψε την διαδικασία κι ανέφερε ότι έχει να κάνει μια ανατροπή. Το Survivor έχει πάρει παράταση κι ο James ανέφερε ότι κουράστηκε κι ο δρόμος είναι μακρύς.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν είναι η τελική του απόφαση, απάντησε ότι το σκέφτηκε ώριμα ενώ ο Νίκος λύγισε με αυτήν την ανακοίνωση, δάκρυσε τονίζοντας πως ο James είναι σαν αδερφός του στο παιχνίδι.

«Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε ο Νίκος με κλαμένα μάτια.

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε πως μετά από αυτή την εξέλιξη δεν θα πραγματοποιηθεί η εβδομαδιαία αποχώρηση.