Πως ξεκίνησε η κόντρα που οδήγησε στον καβγά ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, στον Sfera 102,2.

«Δεν έχουν μείνει και πολλοί στη μπλε ομάδα. Είναι πέντε άτομα. Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την ατομική ασυλία και βγήκε ο Κόρο υποψήφιος», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός

Όταν ρωτήθηκε όμως, για τον καβγά του Σάκη με τη Μαριαλένα, που οδήγησε μάλιστα και στο ξέσπασμα της τελευταίας ανέφερε: «Ο καβγάς έγινε για τους πανηγυρισμούς. Αυτό ξεκίνησε από την Κυριακή θυμάμαι εγώ γιατί έπαιξαν ένα quiz, το “πόσο γάτα είσαι”. Σε αυτά τα κουιζάκια υπάρχει μια καλή διάθεση, αλλά την Κυριακή κάτι έπαιξε.

Κάτι με τους πανηγυρισμούς. Πανηγύρισαν έξαλλα οι Κόκκινοι, μετά οι Μπλε ως απάντηση και αρπάχτηκαν λίγο. Μετά κέρδισαν το έπαθλο οι άλλοι, πέρασαν καλά και τα πήρε η Μαριαλένα. Ο Σάκης τα ακούει έμμεσα. Είναι όπως το είπε και ο Τριαντάφυλλος ωραία… Κατά βάθος δεν ήθελε να φωνάξει στον Σάκη η Μαριαλένα, αλλά στο βάθος βάθος σε αυτόν φώναξε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.