Το El inocente, η νέα Ισπανική σειρά μυστηρίου από το Netflix, μας ενθουσίασε, όπως μπορείτε να καταλάβετε από το review μας.

Επειδή όμως ποτέ δεν σταματάμε να ψάχνουμε καλές σειρές, σήμερα σας συγκεντρώσαμε πέντε επιλογές για εσάς που λατρέψατε επίσης τη σειρά και θέλετε να δείτε κάτι αντίστοιχο.

Δείτε τη λίστα του lordoftheseries.gr.

The Stranger (Μία σεζόν-8 επεισόδια-Netflix)

Τι θα κάνατε αν κάποιος τελείως άγνωστος σας έλεγε πως η ζωή σας είναι ένα ψέμα; Αυτό διερωτάται η σειρά του Netflix, που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα από τον Harlan Coben, συγγραφέα και του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε το El inocente. Ο Adam, ένας οικογενειάρχης άντρας, μαθαίνει από μία άγνωστη γυναίκα μερικές «πικρές» αλήθειες για τη σύζυγο του. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, με την πραγματικότητα να είναι ακόμα πιο ζοφερή απ’ όσο φαντάζει.

The Woods (Μία σεζόν-6 επεισόδια-Netflix)

Άλλη μία σειρά βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Harlan Coben. Βρισκόμαστε στο 1994, όταν τέσσερα παιδιά εξαφανίζονται στα Πολωνικά δάση στη διάρκεια μιας καλοκαιρινής κατασκήνωσης. 25 χρόνια μετά, η υπόθεση ξαναβγαίνει στον «αφρό», όταν ανακαλύπτεται ένα πτώμα που φαίνεται πως συνδέει μερικά κενά.

Safe (Μία σεζόν-8 επεισόδια-Netflix)

Ένας γιατρός μεγαλώνει, όχι με τον ιδεατό τρόπο, τις κόρες του, μιας και η γυναίκα του έχει πεθάνει. Όταν η μεγαλύτερη του κόρη εξαφανιστεί, θα ξεκινήσει έναν “αγώνα” για τον εντοπισμό της, όμως μυστικά που αφορούν τους γύρω του ανθρώπους θα κάνουν την εμφάνιση τους. Το σενάριο της σειράς έχει επιμεληθεί ο Harlan Coben.

Tabula Rasa (Μία σεζόν-9 επεισόδια-Netfix)

Μια γυναίκα που έχει πρόσφατα χάσει την μνήμη της και θεωρείται επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους άλλους, βρίσκεται σε θέση «κλειδί» στην εξαφάνιση ενός ανθρώπου. Τη λύση σε αυτήν την εξαφάνιση θα ψάξει ο ψυχίατρος της, αλλά και οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Όσο η γυναίκα αυτή «ξαναζεί» το παρελθόν της, τόσο περισσότερο αμφισβητεί τα πάντα γύρω της.

Dare Me (Μία σεζόν-10 επεισόδια-Netflix)

Οι ζωές μερικών τσιρλίντερς ενός λυκείου αλλάζουν άρδην όταν η νέα τους προπονήτρια θέλει να τα αλλάξει όλα στην ομάδα. Την ίδια ώρα, σκοτεινά μυστικά που αφορούν την ομάδα βγαίνουν προς τα έξω και οι σχέσεις των κοριτσιών περνάνε μία κρίση.