Όχι μια, αλλά δυο επιστροφές προετοιμάζει η Μαρία Τζομπανάκη. Η ηθοποιός ετοιμάζει με προσεκτικά βήματα το επόμενο επαγγελματικό της βήμα το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα από την συχνότητα του Alpha και δεν είναι άλλο από την πολυαναμενόμενη σειρά του σταθμού «Σασμός».

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Η επιστροφή της Μαρίας Τζομπανάκη στο τηλεοπτικό τοπίο γίνεται μετά από μακρά αποχή ενώ την ίδια στιγμή δρομολογεί και τη δεύτερη επιστροφή της. Αυτή της επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Αμερική.

Η Μαρία Τζομπανάκη λοιπόν επιστρέφει όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στην Ελλάδα.

Ο ρόλος που υποδυθεί στον «Σασμό»

Μπορεί τα γυρίσματα για τον «Σασμό» του Alpha να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα όμως όταν ξεκινήσουν, το μεγαλύτερο μέρος τους θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, γενέτειρα της Μαρίας Τζομπανάκη.

Εκτός όμως από την Κρήτη, ο «Σασμός» θα ταξιδέψει και σε άλλα μέρη της Ελλάδας ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν γυρίσματα και στο εξωτερικό.

Η Κρητικιά ηθοποιός θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Alpha και πρόκειται να υποδυθεί την «Καλλιόπη».

Οι υπεύθυνοι του Alpha φιλοδοξούν να ρίξουν το… βαρύ τους πυροβολικό στη μάχη της τηλεθέασης στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή στις αρχές του ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Ο «Σασμός» είναι βασισμένος στο το επιτυχημένο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Βασίλης Χ. Σπηλιόπουλος και την σκηνοθεσία ο Κώστας Κωστόπουλος. Όσον αφορά την παραγωγή της νέας σειράς του Alpha, αυτήν την έχει αναλάβει ο κ. Καραγιάννης.

Τι είναι ο σασμός

Τι σημαίνει όμως ο Σασμός ο οποίος θα μας απασχολήσει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν; Σασμό είναι το σιάξιμο, το φτιάξιμο. Μια βεντέτα διαρκεί και με κάποιο τρόπο πρέπει να τελειώσει. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι που μπορεί αυτό να συμβεί. Και εκεί μπαίνει ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να κάνει τον σασμό και να λύσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν ώστε να δοθεί τέλος στις βεντέτες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.