Όρεξη για αποκαλύψεις είχε ο Μάκης Δελαπόρτας ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» τη Μεγάλη Τετάρτη.

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Δελαπόρτας μαρτύρησε τη χιουμοριστική ιστορία η οποία «κρύβεται» πίσω από την σκηνή των βασανιστηρίων στην «Υπολοχαγό Νατάσα» όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλαίει.

Τα δάκρυα της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν πραγματικά και όχι ψεύτικα για την ανάγκη της σκηνής.

«Αυτά μου τα έχει πει ο Νίκος Φώσκολος όταν έγραψα τη βιογραφία του, δεν μου το είχε πει η Αλίκη. Ο Φώσκολος δεν ήθελε να κάνει ταινία με την Αλίκη γιατί η Αλίκη είχε άποψη στο σενάριο, στον τρόπο που γύριζαν, στα κοντινά, στα μακρινά, σε όλα. Οπότε, είπε ο Φώσκολος ότι “για να κάνω ταινία με τη Βουγιουκλάκη πρέπει εγώ να κάνω αυτό που θέλω” και η Αλίκη του είπε “βεβαίως, αφήνομαι στα χέρια σου”. Ο τίτλος ήταν “Υπολοχαγός Ναυσικά” και δεν της άρεσε, οπότε η ίδια ζήτησε να γίνει “Υπολοχαγός Νατάσα”», ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή του γυρίσματος. Της είπε να φέρει το πιο απλό φόρεμα που είχε. Και την άλλη μέρα πάει η Αλίκη με ένα απλό φόρεμα μεν, αλλά ολομέταξο δε, ακριβό φόρεμα. Της λέει “Αλίκη μου, δεν είναι απλό φόρεμα”, του απαντάει “απλό είναι”. Δένουν την Αλίκη και πάει ο Φώσκολος με ένα ψαλίδι και αρχίζει και της κόβει το φόρεμα, παίρνει και λάσπες από κάτω και την κάνει χάλια. Η Αλίκη, λοιπόν, άρχισε να κλαίει γοερά και να φωνάζει “όχι το μεταξωτό μου φόρεμα” και εκείνος λέει “πάμε κάμερα παιδιά, τώρα που κλαίει η Αλίκη”».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.