Ένα special επεισόδιο της Τέλειας Απόδρασης αναμένεται να προβληθεί το Μεγάλο Σάββατο.

Κώστας Φραγκολιάς και Σταματίνα Τσιμτσιλή ένωσαν τις δυνάμεις τους για ιερό σκοπό καθώς το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Όσα δώρα καταφέρουν να συγκεντρώσουν ο Κώστας Φραγκολιάς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πάνε στο Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ.

«Θα προσπαθήσουμε και εμείς να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο» ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha.

«Τώρα μπορούμε να οργανωθούμε ακόμα περισσότερα και να δώσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για να διασκεδάσουν περισσότερο οι τηλεθεατές μας. Να πάρουν περισσότερα δώρα οι παίκτες μας. Είναι ένα πολύ σύνθετο παιχνίδι που βασίζεται σε πολύ καλά δώρα αλλά και σε δώρα που είναι εκπλήξεις μερικές φορές» πρόσθεσε στην συνέχεια ο παρουσιαστής της Τέλειας Απόδρασης.

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία συμμετείχε στο special αυτό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού ανέφερε: «Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτό το επεισόδιο. Είναι ένα επεισόδιο που θα γυριστεί και έχουμε σκοπό να συμβάλουμε στο σπουδαίο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ».

Στην κάμερα του Pop Up μίλησε και ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που θα δείξουμε έμπρακτα την στήριξη μας σε αυτά τα παιδιά»