Όσοι επιθυμούν να μπουν στο Survivor και να διαγωνιστούν στους στίβους μάχης υπογράφουν ένα 28σελιδο συμβόλαιο με την Acun Medya, εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Εκεί «κρύβεται» και ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor και ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει ώστε να δει την πόρτα της εξόδου του reality επιβίωσης.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε μια δήλωση που ξάφνιασε τους συμπαίκτες του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, αφού για πρώτη φορά τους ζήτησε να μην τον στηρίξουν.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό των χρηστών του twitter οι οποίοι αναρωτιόντουσαν γιατί ο τραγουδιστής δεν αποχωρεί οικειοθελώς.

Η απάντηση «κρύβεται» στο συμβόλαιο

Η απάντηση σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε του Open «κρύβεται» στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι Survivors αφού προβλέπει και το ενδεχόμενο κάποιος παίκτης να θελήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο αναφέρει πως σε μια τέτοια περίπτωση οι παίκτες πληρώνονται μόνο το 50% της συμφωνημένης αμοιβής ενώ υποχρεούνται να πληρώσουν τα ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Μέχρι στιγμής, ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη ρήτρα για καμία οικειοθελή αποχώρηση, όμως δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον.

Η κίνηση που εξέπληξε στο συμβούλιο στο Survivor

Οι ήττες για τους Κόκκινους στο Survivor είναι συνεχείς και το κλίμα μεταξύ των παικτών ηλεκτρισμένο. Τριαντάφυλλος, Παππάς και Ασημακόπουλος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με τον Ντάφυ να προχωράει σε μία κίνηση που εξέπληξε τους συμπαίκτες του.

Όπως είπε ο γνωστός τραγουδιστής αγωνιστικά δεν είναι δυνατός και δεν μπορεί να τα πάει τόσο καλά όσο οι υπόλοιποι, οπότε ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει.

«Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνει η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας» είπε.

«Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω» είπε συγκινημένος ο Τριαντάφυλλος.