Ένα ακόμα τεστ δημιουργικότητας έφτασε στο τέλος του και οι υποψήφιοι μάγειρες του MasterChef βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές για να μάθουν ποια πιάτα τους ενθουσίασαν και ποια τους απογοήτευσαν.

Τα καλύτερα πιάτα ήταν αυτά του Διονύση Σαρακίνη και του Νίκου Σκορδάκη. Οι δυο φιλόδοξοι μάγειρες του MasterChef πήγαν μπροστά στους κριτές και αφού τους συνεχάρησαν για την προσπάθειά τους, είπαν πως το καλύτερο πιάτο ανάμεσα σε αυτά τα δύο ήταν του Διονύση.

Τα πιάτα των παικτών με τις περισσότερες αστοχίες ήταν του Αλέξανδρου Συνοδινού, της Μαρίας Λαζαρίδου, αλλά και της Ανούς Χεριμιάν.

Μόλις τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν οι περισσότεροι παίκτες θεώρησαν σίγουρο πως ο Διονύσης Σαρακίνης θα σώσει την Ανούς καθώς οι δυο τους έχουν έρθει κοντά μέσα στο σπίτι του MasterChef.

Η Ανούς προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και σημείωσε πως θα ήθελε να την σώσει ο Διονύσης για να μη φύγει από το MasterChef αλλά δε θα αναπαυτεί σε καμία περίπτωση.

Η χρήση της κάρτας ασυλίας έφερε την ανατροπή

Ο Διονύσης Σαρακίνης ρωτήθηκε από τους κριτές του MasterChef αν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας που είχε στα χέρια του και εκείνος απάντησε θετικά.

Ο παίκτης έκανε χρήση και έσωσε την Ανούς η οποία ανέβηκε στον εξώστη ασφαλής και τη θέση της πήρε ο αμέσως επόμενος παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια.

Και αυτός ήταν ο Παύλος Χάππιλος ο οποίος δήλωσε στους κριτές πως την περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Έτσι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του καλεσμένου στο MasterChef ήταν οι: Αλέξανδρου Συνοδινού, της Μαρίας Λαζαρίδου και Παύλος Χάππιλος.