Στο χθεσινό επεισόδιο της «Αγγελικής» είδαμε πως: Ο Θωμάς συγκλονισμένος από το ψέμα της Λένας πηγαίνει να συναντήσει τη Μαριάνθη, όμως εκείνη δεν θα του δώσει αυτό που αναζητά. Η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν με την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού.

Η Αθηνά προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να μάθει από την Κατερίνα αν ο Μιχάλης ξέρει ποια είναι πραγματικά η Αγγελική, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει ότι την ψαρεύει. Η Αθήνα βαθιά μέσα της δεν θέλει να πιστέψει ότι η Αγγελική την έχει κοροϊδέψει και ζητάει από τη Τζένη τα στοιχεία που βρήκε ο ντετέκτιβ για την Αγγελική ώστε να τα αξιολογήσει.

Η Τζένη λέει στον Παύλο ότι το παιδί που κουβαλάει μέσα της είναι δικό του και του ζητάει να μάθει την αλήθεια για την Αγγελική. Ο Παύλος όμως δεν είναι τόσο ειλικρινής μαζί της όσο ήταν εκείνη. Ο Στέφανος σκέφτεται να αγοράσει το σπίτι της Σοφίας και η Αγγελική προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη μιας και ο στόχος της είναι να πάρει την Δανάη και το Στέφανο και να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από το κτήμα και τους υπόλοιπους Αργυρούς.

Ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο ιατρείο του Δημήτρη και ψάχνει να βρει κάτι που να επιβεβαιώνει με έναν τρόπο τα όσα του είπε ο Μιχάλης και τελικά το βρίσκει. 

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην σειρά «Αγγελική» του Alpha;

Ο Παύλος πιέζει την Αθηνά και τον Δημήτρη με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη για την αυτοκτονία που δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά η Αθηνά καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται με τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας και τον πιέζει να κρατήσει τη Τζένη μακριά για να μην καταλάβει τίποτα.

Στη συνέχεια η ίδια έρχεται σε επικοινωνία με την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει αφού έχει μάθει ότι η πραγματική Ελένη Αντωνοπούλου έχει πεθάνει εδώ και έναν χρόνο. Ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και ο Θωμάς του αποκαλύπτει ότι έμαθε πως δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας αλλά του λέει ότι γι’ αυτόν θα είναι πάντα ο γιος του. Η Αγγελική καλύπτει τη Τζένη στην αστυνομία για το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού με αποτέλεσμα να είναι αυτή τελικά που έχει και πάλι το πάνω χέρι.

Τέλος, ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Δημήτρης περπατάει και πως αυτός ήταν που έκοψε τα φρένα του Μιχάλη με αποτέλεσμα η Σοφία να αποβάλλει.

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: