Λίγο μετά τις 21:00 η Φάρμα άνοιξε για άλλη μια Παρασκευή τις πόρτες της και υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό.

Στα πρώτα πλάνα, οι τηλεθεατές απόλαυσαν την Κυριακή «Παγώνα» Κατσογρεσάκη να κάνει μπάνιο και τα πλάνα ήταν ιδιαίτερα «καυτά» ενώ ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα έξω από το μπάνιο αποθέωσε το καλλίγραμμο κορμί της παίκτριας.

Στην συνέχεια, οι παίκτες της Φάρμας βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καλό καιρό και έτσι ξάπλωσαν όλοι στο γρασίδι και «μάζεψαν» ήλιο.

Οι χαλαρές στιγμές τελείωσαν με την άφιξη του Σάκη Τανιμανίδη στη Φάρμα ο οποίος προχώρησε σε μια ανακοίνωση με την οποία «έριξε στα βαθιά» αμέσως του καινούργιους παίκτες Κώστα Γκρέκα και Τάσο Ξιαρχό.

Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής, οι δυο παίκτες, σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι τώρα στο reality, μπορούν και να ψηφίσουν αλλά και να ψηφιστούν για την αρχηγία του σπιτιού για την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε πως ο αρχηγός δεν μπορεί να τους επιλέξει για πρώτο μονομάχο αλλά ο δεύτερος μονομάχος μπορεί να τους επιλέξει ώστε να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την ασυλία.

Στην επόμενη φάση, το γράμμα που άφησε η Μαρία Τοτόμη κατά την αποχώρηση της ανοίχτηκε και με αυτό ενημέρωνε ποιον αφήνει ως υποψήφιο για αρχηγό του σπιτιού. Η παίκτρια θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Μαρία Μιχαλοπούλου.

Έπειτα ακολούθησε η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο για την αρχηγία όπου αναδείχθηκε η Ειρήνη Κολλιδά η οποία δεν έκρυψε την συγκίνηση της για τις ψήφους εμπιστοσύνης που έλαβε από τους συμπαίκτες της.

https://www.youtube.com/watch?v=k8DqTeQPG38