Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» και αυτό γιατί θα έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο του το πατέρα.

Ο Δούκας, θα κάνει μια κίνηση την οποία έχει κάνει ξανά στο παρελθόν αλλά σε άλλο του παιδί. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου θα διώξει από το σπίτι τον Νικηφόρο.

Ο λόγος που παίρνει ο Σεβαστός την σκληρή αυτή απόφαση είναι πως έχει επιβεβαιώσει, πως ο ίδιος του ο γιος ευθύνεται για το γεγονός πως επί χρόνια ζούσε κρυμμένος και κυνηγημένος από τις Αρχές.

Ο Νικηφόρος όμως δεν ξαφνιάστηκε με αυτήν την αντίδραση του πατέρα του καθώς το περίμενε. Και ενώ όλα μοιάζουν δυσοίωνα για τον Νικηφόρο, στο πλευρό του απρόσμενα θα βρεθεί η Ασημίνα για να τον στηρίξει ξανά.

Τότε, εκείνος σκέφτεται, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης, και κάνει στην πρώην σύζυγο του μια πρόταση η οποία θα δρομολογήσει εξελίξεις. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν από το Διαφάνι και να μετακομίσουν στη Λάρισα σε κοντινά σπίτια.

Η πρόταση αυτή βρίσκει αντίθετη τη Δρόσω η οποία βλέπει ξανά τον μικρό Σέργιο να απομακρύνεται από κοντά της και εκρήγνυται.