Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» και αυτό γιατί θα έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο του το πατέρα.

Ο Δούκας, θα κάνει μια κίνηση την οποία έχει κάνει ξανά στο παρελθόν αλλά σε άλλο του παιδί. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου θα διώξει από το σπίτι τον Νικηφόρο.

Ο λόγος που παίρνει ο Σεβαστός την σκληρή αυτή απόφαση είναι πως έχει επιβεβαιώσει, πως ο ίδιος του ο γιος ευθύνεται για το γεγονός πως επί χρόνια ζούσε κρυμμένος και κυνηγημένος από τις Αρχές.

Ο Νικηφόρος όμως δεν ξαφνιάστηκε με αυτήν την αντίδραση του πατέρα του καθώς το περίμενε. Και ενώ όλα μοιάζουν δυσοίωνα για τον Νικηφόρο, στο πλευρό του απρόσμενα θα βρεθεί η Ασημίνα για να τον στηρίξει ξανά.

Τότε, εκείνος σκέφτεται, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης, και κάνει στην πρώην σύζυγο του μια πρόταση η οποία θα δρομολογήσει εξελίξεις. Ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν από το Διαφάνι και να μετακομίσουν στη Λάρισα σε κοντινά σπίτια.

Η πρόταση αυτή βρίσκει αντίθετη τη Δρόσω η οποία βλέπει ξανά τον μικρό Σέργιο να απομακρύνεται από κοντά της και εκρήγνυται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.