Αλέξης Παππάς και James Καφετζής φαίνεται πως δεν πρόκειται να συμφιλιωθούν μέχρι να τελειώσει το Survivor.

Στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Αλέξης Παππάς έγινε για άλλη μια φορά έξαλλος με τον James Καφετζή και τα σχόλια τα οποία έκανε στην κάμερα της παραγωγής ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά.

«Ήρθε τις προάλλες και μας κέρασε δήθεν το ψάρι που έπιασε. Μετά από ένα λεπτό ήρθε και μου το πήρε πάλι. Ρε φίλε, συγνώμη, μετά από όσα έχεις κάνει, θεωρείς ότι θα περάσουν έτσι στο ντούκου; Μισό λεπτάκι να πω και αυτό που έγινε πριν από λίγο… Πέρασε από δίπλα μου, την ώρα που ήμουν με την υπόλοιπη παρέα και μιλάγαμε για τα του συμβουλίου και πήρε τη σχάρα που είχα φτιάξει μαζί με τον Σάκη. Ρε φίλε ρωτάς;» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Στην συνέχεια ο Αλέξης Παππάς πρόσθεσε: «Να! Με έγραψε… Από τη μία πέρασε και από την άλλη βγήκε» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο Survivor. «Μου λέει θα το φέρει σε πέντε λεπτά και έχουν περάσει σχεδόν δυο ώρες. Πουθενά η ψησταριά! Αυτά, τώρα, είναι μπούρδες».

Και τέλος, ανέφερε: «Σόρρυ, James, αλλά αν είσαι εσύ μια φορά πουτ@ν@, εγώ είμαι δέκα. Αν εσύ έχεις περπατήσει της Ρόδου εγώ έχω περπατήσει στα πεζοδρόμια όλου του κόσμου. Δεν περιμένω κανέναν James να με υποτιμήσει και να με κάνει να νιώσω πιο κάτω από τον ίδιο του τον εαυτό, που είναι το μυαλό του σαθρό και σάπια ντομάτα».

TAGS