Συγκλονισμένος είναι όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος τη χώρας για την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, σε δηλώσεις της, υπογραμμίζοντας πως κανένας δεν θα σταματήσει τη δημοσιογραφική έρευνα στην Αθήνα και την Ελλάδα.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κάλεσε τις διωκτικές αρχές να ανακαλύψουν τους εκτελεστές και να τους οδηγήσουν άμεσα στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο newsbeast.gr: «Όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας είναι συγκλονισμένος. Κανένας δεν θα σταματήσει τη δημοσιογραφική έρευνα στην Αθήνα και την Ελλάδα. Καλούμε τις διωκτικές αρχές να ανακαλύψουν τους εκτελεστές και να τους οδηγήσουν άμεσα στη δικαιοσύνη. Πρέπει να αποκαλυφθεί τι ακριβώς συνέβη και να τιμωρηθούν με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο.

Η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης θα συνεχίσουν σε αυτή τη χώρα. Έχουμε 6.099 δημοσιογράφους που θα δώσουν τη μάχη της αποκάλυψης. Ήδη έχουμε ενημερώσει τις διεθνείς και ευρωπαϊκές ομοσπονδίες δημοσιογράφων για το τραγικό γεγονός της εκτέλεσης που έχει διαδραματιστεί στην Αθήνα».

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος