Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθούν πιστά τις «Άγριες Μέλισσες».

Το ζευγάρι όμως θα έρθει αντιμέτωπο με μια ακόμα κρίση. Ο Νικηφόρος, ο οποίος γνωρίζει τι συνέβη τη νύχτα που έπεσε νεκρός ο αδερφός του Σέργιος, αφού του τα ομολόγησε η Ασημίνα, σε έναν καυγά με τον Κωνσταντή, θα του πει τα πάντα.

Η πρώτη αντίδραση και σκέψη του Κωνσταντή είναι να χωρίσει με την αγαπημένη του Δρόσω. Αυτός όμως ο χωρισμός δεν θα έχει διάρκεια αφού τα συναισθήματα του για τη μικρή Σταμίρη είναι έντονα.

Το ζευγάρι θα έρθει ξανά κοντά, κάτι το οποίο αναμένεται να προβληθεί τις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Τρίτης, και θα ζήσουν μια έντονη νύχτα γεμάτη πάθος.

Κρίση θα περάσει όμως και η σχέση της Δρόσως με την Ασημίνα. Ενώ όλα δείχνουν πως οι δυο αδερφές έχουν συμμαχήσει ώστε να καταφέρουν να έχουν κοντά τους τον μικρό Σέργιο, μια δελεαστική πρόταση που θα κάνει ο Νικηφόρος στην Ασημίνα και εκείνη θα την αποδεχθεί, θα τη φέρει αντιμέτωπη με την αδερφή της.

TAGS