Η Βίκυ Σταυροπούλου αποφάσισε να πάρει εκδίκηση για τις φάρσες που κάνει κατά καιρούς η κόρη της Δανάη Μπάρκα. Η δημοφιλής ηθοποιός «έστησε» ένα fake δημοσίευμα στο zappit.gr, το οποίο έγραφε ότι είναι το πρόσωπο – έκπληξη που θα μπει στο Survivor.

Η Δανάη αρχικά δεν το πίστεψε και επικοινώνησε με τη μητέρα της, η οποία της επιβεβαίωσε ότι έκανε συζήτηση με το κανάλι που προβάλεται το reality.

«Θα το πω σε σένα, έτσι και αλλιώς το δικαιούσαι. Έγινε μια πρόταση που είναι δελεαστική, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν ήθελα να το μάθεις έτσι, ποιος το έγραψε, πότε προλάβανε; Δεν έχω υπογράψει ακόμα, νιώθω αμήχανα» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα έλεγε διαρκώς ότι αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι είναι πρωτοπριλιάτικη φάρσα. «Αυτή είναι σφίγγα, δεν μιλάει για τα επαγγελματικά της» είπε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Στη συνέχεια παρενέβη ο διευθυντής του zappit, Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή, ο οποίος της αποκάλυψε και τους «υπεύθυνους» αυτής της πρωταπριλιάτικης φάρσας. «Δεν γράφουμε ποτέ πρωταπριλιάτικα αστεία, αλλά αυτή τη φορά υπέκυψε» της είπε αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της φάρσας.