Η σειρά «True Detective» των καναλιών Novacinema, καθώς επίσης και η ταινία «The Normal Heart», που κάνει πρεμιέρα κατά τους επόμενους μήνες, ήταν από τις παραγωγές που ξεχώρισαν στις βασικές κατηγορίες της 66ης απονομής των Emmy Awards. Στη φετινή απονομή των γνωστών τηλεοπτικών βραβείων, ξεχώρισαν με 27 βραβεία, παραγωγές που προβάλλονται από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, αλλά και από τα κανάλια FOX και FOX Life, που είναι διαθέσιμα στη Nova.

Η σειρά «True Detective» κέρδισε 5 βραβεία, ανάμεσα στα οποία αυτό της καλύτερης σκηνοθεσίας δραματικής σειράς. Η σειρά «Game of Thrones» απέσπασε 4 βραβεία, ενώ η σειρά «Black Sails» ακολουθεί με δύο. Οι νέοι κύκλοι και των τριών σειρών θα προβληθούν αποκλειστικά από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πολύ κοντά χρονικά με τη μετάδοση τους στην Αμερική. Η σειρά «How I Met Your Mother», ο ένατος κύκλος της οποίας θα αρχίσει να προβάλλεται στις 27/9, απέσπασε 1 βραβείο.

Δύο βραβεία Emmy, ανάμεσα τους και αυτό της καλύτερης τηλεταινίας, έλαβε επίσης η ταινία «The Normal Heart», που θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κανάλια Novacinema, την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. Το βραβείο καλύτερης μουσικής σκηνοθεσίας έλαβε η παραγωγή «The Beatles: The Night That Changed America», που προβάλλεται ήδη στα κανάλια της Nova.

Από το FΟΧ Life ξεχώρισε η σειρά «Modern Family» με 3 βραβεία, ανάμεσα στα οποία καλύτερης κωμικής σειρά, αλλά και σκηνοθεσίας. Για την ίδια σειρά, ο Τάι Μπάρελ απέσπασε το βραβείο καλύτερου κωμικού ηθοποιού. Η σειρά «Αmerican Horror Story: Coven» του FOX κέρδισε 4 βραβεία, από τα οποία ξεχωρίζουν αυτά του Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου για τις Jessica Lange και Kathy Bates, αντίστοιχα. Τρία βραβεία κέρδισε η σειρά «The Simpsons» (FOX) και από μία οι σειρές «Scandal» (FOX Life) και «Bob’s Burgers» (FOX).