Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» είδαμε πως: Η Διώνη, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, βρίσκεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Ο Φίλιππος βρίσκεται σε απόγνωση. Θέλει να μάθει γιατί η Διώνη τον έδιωξε από τη ζωή της και πηγαίνει στην Αλεξάνδρα απαιτώντας να του πει όσα ξέρει για τον Μενέλαο.

Η Δάφνη εκβιάζει την Σοφία πως αν μιλήσει στον Χρήστο για το παιδί θα προκαλέσει μόνη της αποβολή. Η Ιωάννα ακούει την Νέλλη να μιλάει αρνητικά για εκείνη στην Εύα. Η Αθηνά συμβουλεύει τον Δημήτρη να μην αποκαλύψει ακόμα στον Φίλιππο την αλήθεια για τον Μενέλαο.

Ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Αντώνη και μαθαίνει από αυτόν ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της. Δεν ήταν ποτέ το θύμα στον γάμο της με τον Μενέλαο… αλλά ο θύτης.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Ant1, «Ήλιος»;

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται αιχμάλωτη στα χέρια του Μενέλαου και φοβάται για την τύχη της. Η Ιωάννα απολαμβάνει όλο και περισσότερο την αγάπη της Αλίκης, η οποία δεν μπορεί να υποψιαστεί την αλήθεια που της κρύβει.

Ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του όταν μαθαίνει για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της Δάφνης και γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί ότι η Σοφία το ήξερε… Ο Δημήτρης στήνει σχέδιο με τον Δήμο για να μαζέψουν στοιχεία εναντίον του Μενέλαου.

Ο Μενέλαος αποφασίζει να αποχαιρετήσει την Διώνη στο νοσοκομείο, πριν εγκαταλείψει τη χώρα. Η Λήδα τον βλέπει και ειδοποιεί τον Δημήτρη. Αυτή η κίνησή του Μενέλαου όμως, θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τον Φίλιππο. Η ώρα της αλήθειας έφτασε.