Η αγαπημένη σειρά, συνεργασία του BBC America και AMC, ανανεώθηκε τον Ιανουάριο για 4η σεζόν και τώρα μαθαίνουμε πως θα είναι και η τελευταία της.

Η σειρά έχει δεχτεί καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας αλλά πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της το καλοκαίρι στην Αγγλία και διάφορες τοποθεσίες της Ευρώπης.

Τα νέα που μεταφέρει το Variety και αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς όπως φαίνεται τα AMC Networks και Sid Gentle Films Ltd στούντιο παραγωγής της σειρά σκοπεύουν να δημιουργήσουν Spinoffs βασισμένα σε αυτήν.

Για την ώρα όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο παρά μόνο ότι υπάρχει θέληση.Το Killing Eve ήταν αρκετά αγαπητό στο κοινό ωστόσο κάποιες φορές καλό είναι οι σειρές να τελειώνουν και να μην τραβούν την υπόθεση πολύ. Την σειρά μπορούμε να πούμε πως αγάπησαν και οι κριτές καθώς έχει κερδίσει 19 υποψηφιότητες για Emmy με την Cormer να κερδίζει Α’ γυναικείου ρόλου το 2019. Φυσικά και η Oh δεν πάει πίσω καθώς κάθε χρόνο από το 2018 μέχρι το 2020 ήταν υποψήφια στην κατηγορία πρώτου γυναικείου ρόλου για την συμμετοχή της στην σειρά.

Η 4η και τελευταία σεζόν της σειράς θα ολοκληρωθεί με 8 επεισόδια.