Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο Battle of the Couples στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha.

Η couples’ coach του reality, Σάσα Σταμάτη, μπήκε στη βίλα των ζευγαριών και δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση της όταν ο Νίκος της εξιστόρησε το παρελθόν του.

Ο Νίκος, μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη ανέφερε αρχικά πως: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε κάποια θέματα στη ζωή μου και έχω κλάψει πολλές φορές. Όταν έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 5 χρονών, μείναμε ξαφνικά μόνοι εγώ, ο αδελφός μου και η μαμά μου. Μετά που πέθανε ο μπαμπάς μου, κάηκε και το σπίτι που μέναμε. Υποχρεωτικά δεν μπορούσαμε να μείνουμε κάπου και χωριστήκαμε. Τελικά τα κατάφερε η μαμά μου και φτιάξαμε το σπίτι μας. Με τα χρόνια ξανάφτιαξε τη ζωή της με έναν άνθρωπο. Και αυτός πατέρας ήταν, μας βοήθησε. Ζήσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις, μεγάλη πείνα και δεν ολοκλήρωσα το σχολείο. Μέχρι β’ γυμνασίου πήγα γιατί ξεκίνησα να δουλεύω στην οικοδομή. Όλα πήγαιναν ωραία μέχρι που έχασα ξαφνικά τον πατριό μου».

Στην συνέχεια ο παίκτης είπε: «Μου στοίχισε πάρα πολύ, η ψυχολογία μου έπεσε στο μηδέν και μετά από τρεις μήνες έχασα και την μαμά μου από καρκίνο».

Η Σάσα Σταμάτη συγκίνθηκε με τα όσα άκουσε και τα μάτια της βούρκωσαν ενώ σηκώθηκε και πήρε αγκαλιά τον παίκτη.