Ο Γιώργος Κοψιδάς, ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από το Survivor. Ο ηθοποιός, πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και «κλείσει» πίσω του την πόρτα του Survivor ανέφερε, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιανό: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, το πρωί της Πέμπτης, η φράση αυτή του Γιώργου Κοψιδά, εκνεύρισε τον Τριαντάφυλλο.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου, υπήρξε ένα έντονο λεκτικό επεισόδιο μετά το τέλος του συμβουλίου: «Πριν μπουν στο πούλμαν ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ενοχλήθηκε από την ατάκα του και έγινε έντονη λογομαχία. Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο».