Xαμός έγινε στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης (16/3), κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με αφορμή την απόφαση του Γιώργου Κοψιδά να μην αγωνιστεί δεύτερη φορά και την αδιαφορία των Μπλε.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ηθοποιός επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκε από το ιατρικό προσωπικό, ο Τζέιμς αποφάσισε να παίξει κανονικά μαζί του χρεώνοντας την κόκκινη ομάδα με πέναλτι! Κάτι που εξόργισε τον Ηλία Μπόγδανο.

Στο στίβο μάχης κατά την διάρκεια των «ματσαρισμάτων» ο Γιώργος Κοψιδάς ένιωσε ζαλάδα. Οι μπλε άρχισαν να ειρωνεύονται με μπροστάρη τον Αλέξη Παππά και αυτό δεν άρεσε ούτε στον αρχηγό των κόκκινων, αλλά ούτε στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος τα «πήρε» και άρχισε να φωνάζει και τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Οι μπλε κατάφεραν τελικά να πάρουν το ντέρμπι με 10-9 και έτσι έστειλαν ξανά τους αντιπάλους στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη.

Στο συμβούλιο του νησιού, μετά την πρώτη υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου, οι κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, με τη Νικολέτα Μαυρίδη να είναι εκείνη που θα έδινε και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Μετά τον Τριαντάφυλλο οι κόκκινοι ψήφισαν την Μαριάνθη Κάσδαγλη, με την Νικολέτα Μαυρίδη να αποφασίζει να βγάλει στον… τάκο τον αρχηγό της ομάδας της Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε από εκείνη τον προτείνει προς αποχώρηση.