Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη με την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της «Μεσάνυχτα» και γι’ αυτό το λόγο πέταξε τα… καρφάκια της μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Νικόλα Ράπτη.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μεταδόθηκε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Πέμπτης.

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη, ανέφερε: «Σήμερα το βράδυ κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα ενδεχομένως, μέσα στο μαύρο της νύχτας, θα βγει και η εκπομπή μου. Έχω εκπομπή ρε χαζό. Κάθε Τετάρτη, γύρω στη 1, 1 και τέταρτο, δώδεκα, δώδεκα παρά τέταρτο, δώδεκα και μισή. Κάπου εκεί παίζει. Στηθείτε εσείς και κάπου θα την πετύχετε… Εμείς τον κόπο μας τον κάναμε».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε», Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε μετά το τέλος του ηχητικού αποσπάσματος πως υπάρχει ιδιαίτερα έντονη ενόχληση από την πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη για τον τρόπο που ο Alpha διαχειρίζεται την εκπομπή της καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα μετάδοσης.

Επίσης η δημοσιογράφος ανέφερε πως έχει ξεσπάσει και μια… κόντρα στον Alpha με αφορμή τους καλεσμένους των τριών late night εκπομπών του σταθμού, Direct, Μασάνυχτα και Tik Talk.