Ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ο πρώην παίκτης του MasterChef, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία του μαγειρικού διαγωνισμού του Star για τις ατάκες – δηλητήριο που έλεγε κατά την συμμετοχή του, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».

Μεταξύ άλλων, ο Τζώρτζης Παπανικολάου χαρακτήρισε το φετινό κύκλο του MasterChef «σκληρό reality» ενώ «κάρφωσε» και τους κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«To φετινό MasterChef δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Δεν μιλάμε καθόλου για μαγειρική, μιλάμε για πολύ σκληρό reality. Φέτος και οι 22 έχουν μπει με πάρα πολύ κακή εικόνα. Για παράδειγμα, ο Ιωάννης δεν έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός μάγειρας. Την Κωνσταντίνα, με το επίπεδο που έχει και με το στόμα που έχει, ούτε για λάντζα δεν θα την είχα στην κουζίνα.

Ο Ιωάννης παίζει πάρα πολύ κακά με τους άλλους. Το πολύ εγώ θα του έρθει μπούμερανγκ. Όταν βλέπω τον Διονύση στο παιχνίδι, μου ανεβαίνει η πίεση. Είναι δύσκολο και ο εργοδότης να σε επιλέξει μετά αν έχεις χαρακτηριστεί πολύ κακός μάγειρας. Κανονικά πρέπει να αλλάξουν το λογότυπο, MasterChef δεν είναι. Πιστεύω και οι κριτές το έχουν χάσει λίγο», ανέφερε αρχικά ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Στην συνέχεια ο Τζώρτζης Παπανικολάου σημείωσε: «Είχα στείλει μήνυμα στον κ. Κουτσόπουλο, για μια συνεργασία που θα είχα αν γνώριζε την επιχείρηση. Το διάβασε και ποτέ δεν απάντησε».

Για την περίοδο που συμμετείχε εκείνος στο MasterChef ο Τζώρτζης Παπανικολάου θυμήθηκε: «Εμένα μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν “Τζώρτζη είσαι ο καλύτερος από όλους, τα λες σταράτα, είσαι αγαπητός” κι εγώ χαιρόμουν ο βλάκας. Μετά κατάλαβα τι γινόταν. Όταν βγήκα έξω, ένα μήνυμα καλό δεν βρήκα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα πήγαινα στο MasterChef».