Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ηθοποιός Άννη Θεοχάρη. Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», εξήγησε πώς βρέθηκε στην σειρά του Alpha ενώ σημείωσε πως ξεκίνησε την καριέρα της ως κλόουν.

Πώς βρέθηκε η Άννη Θεοχάρη στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»;

«Το οφείλω στο Φοίβο Δεληβοριά διότι με είχε πάρει στην πρώτη “Ταράτσα” που είχε κάνει. Σε αυτή την παράσταση είχε guest. Μια βραδιά είχε έρθει η Ελένη Κοκκίδου και είχε φωνάξει και την παραγωγή της “Μουρμούρας” για να τη δουν. Εκεί με είδαν και με πήρανε για να έρθω στην σειρά μετά από δυο χρόνια. Εγώ νόμιζα ότι με ήθελαν για κάποιο μικρό πέρασμα, δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν ρόλος. Όταν λοιπόν πήρα το σενάριο, το διάβασα και πήγα στο casting, έστειλα μήνυμα στο Φοίβο και τον ευχαρίστησα» ανέφερε αρχικά η Άννη Θεοχάρη.

Στην συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Όσο και να μπορείς να κάνεις πράγματα πρέπει να υπάρξει αυτή η στιγμή που κάποιος θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις αυτό που είσαι».

Τέλος η Άννη Θεοχάρη τόνισε πως: «Ξεκίνησα την καριέρα μου ως κλόουν. Είναι δύσκολο επάγγελμα γιατί πρέπει να είσαι πάντα διαθέσιμος να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις τον κόσμο, ότι και να σου συμβαίνει».