Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην εκπομπή Love It μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης άκουσε όσα έχει πει για εκείνη ο Περικλής Κονδυλάτος και δήλωσε σοκαρισμένη.

«Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα σε κάθε αγώνα που χάναμε, θα το ρίχνανε σε μένα, στις δικές μου ήττες. Ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση, να είμαι λίγο πιο ευχάριστη με μία εικόνα και ξέρω ότι εάν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση.

Δεν ήθελα να καβγαδίζω μπροστά στις κάμερες, ο Περικλής δεν έδειχνε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ και ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα και με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας, που θεωρώ ότι εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον πάρουν με το μέρος τους.

Ο Τριαντάφυλλος αμέσως με ρώτησε αν καβγαδίσαμε και την άλλη στιγμή πλησίασε τον Περικλή. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή, ήταν όλο αληθινό για μένα. Δεν σκέφτηκα ποτέ δόλια και με δεύτερες σκέψεις.

Είμαι η πιο έξυπνη στρατηγικά παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor… Μπράβο μου! Και δεν το είχα καταλάβει. Σοκάρομαι, θεωρώ τόσο ακραία αυτά που λέει. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και γι’ αυτό τα είπε αυτά. Ήθελε να με εκδικηθεί, ήθελε σαν τρελός να φύγω.

Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ! Έχω μείνει παγωτό», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

TAGS