Ένταση προκλήθηκε στο σπίτι του MasterChef με μία κίνηση του Πάνου προς άλλους παίκτες κατά την επιστροφή του Ιωάννη στο σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι, μεταξύ αυτών και ο Ιωάννης, ο οποίος παραμένει στο παιχνίδι, εξέλιξη βέβαια που μάλλον δεν ενθουσίασε τους περισσότερους παίκτες, μιας και ο ίδιος δεν είναι και το πλέον αγαπητό πρόσωπο στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Πάνος, ωστόσο, που είναι φίλος του και θέλησε να τον στηρίξει, αλλά κυρίως να πικάρει τους υπόλοιπους, έβαλε τρία μπουκάλια ξίδι πάνω στο τραπέζι. Αυτή η κίνηση εκνεύρισε τους παίκτες, αλλά ακόμη περισσότερο τον Στέφανο. Οι δυο τους αντάλλαξαν λόγια και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, με τους συμπαίκτες τους να παρεμβαίνουν για να τους ηρεμήσουν.

Ο Στέφανος του έλεγε: «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ.

Δείτε το βίντεο:

Αποχώρησε η Μαρία

Η δοκιμασία αποχώρησης ολοκληρώθηκε στο MasterChef κι οι πέντε υποψήφιοι μαγείρεψαν όσο καλύτερα μπόρεσαν για να καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές.

Κωστής, Ιωάννης, Κωνσταντίνα, Μαρία και Στέφανος βρέθηκαν ενώπιον των κριτών για να αξιολογηθούν για το πιάτο αντιγραφής που είχαν ετοιμάσει, με τον τελευταίο να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια και να επιστρέφει αμέσως στο σπίτι. Με πιο μέτριες προσπάθειες αλλά ασφαλείς επέστρεψαν στο σπίτι του MasterChef ο Κωστής αλλά κι η Κωνσταντίνα. Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Γιάννη που βρέθηκε στην τελική δυάδα μαζί με την Μαρία.

Ωστόσο οι κριτές ανέφεραν στην Μαρία ότι είχε το πιο αδύναμο πιάτο και παραμένει Ιωάννης.