Μία κρίσιμη ψηφοφορία, για τη ζωή στο σπίτι, κλείνει την πρώτη εβδομάδα στο House of Fame La Academia σήμερα στις 18.15 στον ΣΚΑΪ.

Για πρώτη φορά οι συγκάτοικοι καλούνται να ψηφίσουν εκείνον τον σπουδαστή που πιστεύουν ότι δεν έχει θέση στην Ακαδημία. Με τι κριτήρια θα ψηφίσουν οι σπουδαστές και πώς θα αιτιολογήσουν την ψήφο τους; Η ανακοίνωση του αποτελέσματος της πρώτης ψηφοφορίας των σπουδαστών γίνεται από τον διευθυντή της Ακαδημίας. Ποιο πρόσωπο συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους και ποιες αντιδράσεις θα φέρει η ανακοίνωση του αποτελέσματος;

Η πορεία των μαθημάτων δείχνει πως ορισμένοι από τους σπουδαστές δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις οδηγίες και τις συμβουλές των καθηγητών τους. Πώς βλέπουν αυτή τη συμπεριφορά οι υπόλοιποι;

Κάθε εβδομάδα στο πρόγραμμα του House of Fame La Academia περιλαμβάνεται και μία γενική πρόβα όπου οι σπουδαστές θα πρέπει να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους με τον ίδιο τρόπο που θα τα ερμηνεύσουν και στο live χωρίς το outfit.

Η prova generale πραγματοποιείται μπροστά στον διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος αξιολογεί την ίδια ώρα την εξέλιξή τους στο μουσικό reality. Δεν είναι όμως όλοι έτοιμοι να ακούσουν την κριτική του.