Εκρηκτικός, χειμαρρώδης, ειλικρινής, ανατρεπτικός! Ο «πατριάρχης» Γιώργος Παπαδάκης ύστερα από τριάντα χρόνια στην τηλεόραση, από τα οποία τα είκοσι στην πρωινή ζώνη, εξακολουθεί να έχει την ίδια αγάπη γι’ αυτό που κάνει.

«Είναι η δουλειά μου, που την ξεκίνησα με πολύ πάθος, ιδιαίτερα την πρωινή ζώνη. Είμαι σαν το δέντρο, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο. Κάποιοι μπορεί να με θεωρήσουν ρομαντικό και να πουν τι βλακείες είναι αυτά που λέει, αλλά από εμένα φτιάχτηκε το δάσος. Η πρωινή ζώνη είναι δημιούργημά μου, εγώ την έφτιαξα», δηλώνει ο Παπαδάκης σε συνέντευξή του στην Espresso.

Για τη μάχη της τηλεθέασης είπε: «Είναι δυνατό να μην κοιτάζω τα νούμερα; Είναι το ταμείο. Όπως αυτός που έχει μαγαζί και πουλάει πράγματα. Είναι το κοινά αποδεκτό αποτέλεσμα της δουλειάς μας».

Για την εκπομπή του και το προσωπικό του ρεκόρ: «Δεν πιστεύω ότι η δική μας εκπομπή είναι η καλύτερη αλλά είναι και η συνήθεια του κόσμου, είναι τα χρόνια. Είναι και η δική μου ματαιοδοξία να τελειώσω κάνοντας ένα ρεκόρ που θα είναι δύσκολο να καταρριφθεί. Δεν υπήρξε μία χρονιά που να είμαι δεύτερος. Πρώτος και τα είκοσι χρόνια».