Πριν μερικές μέρες, ο Παναγής Τζωρτζάτος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως η συνεργασία του με την εκπομπή «Pop Up» έφτασε στο τέλος της στη μέση της σεζόν.

Το πρωί της Τρίτης, ο δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και σημείωσε πως δεν είναι χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, ο Παναγής Τζωρτζάτος ανέφερε: «Αν έλεγα ότι θα είμαι χαρούμενος, θα έλεγα ψέματα. Όταν κάτι τελειώνει πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία και συμφωνία, είναι στενάχωρο. Μου έγινε από το κανάλι μια τελείως διαφορετική πρόταση να μειώσουμε τις ώρες που είμαι στον τηλεοπτικό αέρα. Εγώ εκεί έμεινα. Κι επειδή ήταν μια τελείως διαφορετική συνεργασία από αυτή που είχε συμφωνηθεί τον Αύγουστο, δεν το ήθελα. Είπα παιδιά καλύτερα να το αφήσουμε εδώ».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ωστόσο, τόνισε πως: «τον ανάγκασαν να φύγει από το “Pop Up”» και έδωσε τις πληροφορίες που είχε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Αυτό που συνέβη είναι ότι του είπαν να εμφανίζεται λιγότερες φορές από αυτές που είχαν συμφωνήσει και για λόγους αξιοπρέπειας προτίμησε να φύγει. Εγώ ξέρω ότι δεν έπαιζε στη φάση δημοσίων σχέσεων και να τα έχει καλά από πίσω κλπ και έτσι τον έφαγε η μαρμάγκα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παρουσιάστρια, αν τον ήθελε θα έπρεπε να πατήσει πόδι και να πει θα μείνει γιατί ξεκινήσαμε μαζί. Απονήρευτος, την επόμενη φορά θα ξέρει. Πιστεύω ότι ήθελε να μείνει ο Παναγής» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.