Η Κάτια Ταραμπάνκο, μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού «Survivor» δεν κατάφερε να αγωνιστεί στους χθεσινούς στίβους μάχης καθώς λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ώστε να την παρακολουθήσουν οι γιατροί.

Η Κάτια επέστρεψε και θέλησε πριν αγωνιστεί για την ομάδα των Διάσημων να αναφέρει τις σκέψεις της στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και να στείλει ένα μήνυμα στους γονείς της.

«Νιώθω πολύ καλύτερα. όσο ήμουν υπό την παρακολούθηση των γιατρών σκεφτόμουν μόνο ένα πράγμα, πρώτον έδωσα μία υπόσχεση εδώ πέρα ότι όταν ακούσω το καμπανάκι να βαράει, θα κοιτάξω πολύ την υγεία μου και θα επιστρέψω σπίτι. Έδωσα αυτήν την υπόσχεση στην μαμά και στον μπαμπά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες και τον κόσμο που δύο φορές με έβγαλε δημοφιλέστερη και το μόνο που έχω να πω είναι μαμά και μπαμπά θα επιστρέψω στο δεύτερο καμπανάκι, αν μου συμβεί ξανά. Θεωρώ ότι χρωστώ στον κόσμο να παραμείνω όσο περισσότερο μπορώ στο παιχνίδι. Και για αυτό είμαι εδώ» σημείωσε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.