Το νέο επαγγελματικό βήμα της Χριστίνας Λαμπίρη θα ονομάζεται «Ό,τι πεις» και θα προβάλλεται από την συχνότητα του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Tv».

Η πρεμιέρα της νέας αυτής εκπομπής «κλείδωσε» και η παρουσιάστρια αναμένεται να καλησπερίσει για πρώτη φορά το τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 17.00.

Στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη θα βρίσκονται τέσσερα ακόμα άτομα τα οποία θα δίνουν το δικό τους στίγμα στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, μαζί με την παρουσιάστρια θα βρίσκονται οι Διονυσία Ζαπατίνα, Γιώργος Μπέζας, Νάνσυ Παραδεισανού και Σάρα Εσκενάζη.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει: «Ό,τι πεις, ό,τι θέλεις να δεις, ό,τι σε συναρπάζει, ό,τι σε χαλαρώνει, ό,τι σε προβληματίζει. Όλα εδώ στη νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη με τον τίτλο “Ό,τι πεις”.

Το νέο καθημερινό (Δευτέρα ως Παρασκευή) δίωρο μαγκαζίνο, κάνει πρεμιέρα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 17:00 και θα είναι η καλύτερη συντροφιά για τον απογευματινό καφέ.

Με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, success stories που εμπνέουν, αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, lifestyle θέματα που ανοίγουν συζητήσεις, ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο και καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν, η ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη θα κάνει τα απογεύματά μας πιο όμορφα».