Το GNTM 3 χθες το βράδυ έριξε αυλαία. Και το MasterChef έρχεται με τον πέμπτο κύκλο. Και όπως τονίζουν και στο τρέιλερ που προβλήθηκε χθες για πρώτη φορά στη διάρκεια του τελικού του ριάλιτι μόδας, «τίποτα δεν θα είναι το ίδιο».

Άλλωστε, πάνω σε αυτή την ατάκα στήθηκε όλο το κόνσπετ του MasterChef 5 με τους κριτές στην αρχή να είναι… όμηροι 4 άγνωστων ανδρών, οι οποίοι όπως βλέπουμε στη συνέχεια, ο καθένας ξεχωριστά εκπροσωπεί κι από έναν κύκλο του παιχνιδιού. Και δεν είναι άλλοι από τους νικητές των προηγούμενων MasterChef: Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέωνς Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος.

Το χιούμορ δε λείπει ούτε και σε αυτό το τρέιλερ, με τους τρεις σεφ και κριτές: Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναδεικνύουν ξανά και τις… υποκριτικές τους ικανότητες.

Δείτε το τρέιλερ:

Λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ, o Λεωνίδας Κουτσόπουλος χτύπησε μέσα από το Twitter με μια απολαυστική ανάρτηση, που μπλέκει ΠΑΣΟΚ και lockdown.

Μάλιστα, το MasterChef 5 έτυχε θερμής υποδοχής στο Twitter κι αμέσως έγινε trending με τους χρήστες να αποθεώνουν την ευρηματικότητα του τρέιλερ.

Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά: