Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε τη Νικόλ ώστε να απολαύσουν μια χαλαρή θαλασσινή βόλτα στο «Bachelor» το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Οι υπόλοιπες παίκτριες όμως του reality του Alpha δεν καλοείδαν την συγκεκριμένη βόλτα και… λύσσαξαν.

Παναγιώτης και Νικόλ απόλαυσαν τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στη θάλασσα και πέρασαν οι δυο τους χρόνο μακριά από τις υπόλοιπες παίκτριες. Έτσι νόμιζαν τουλάχιστον αφού οι υπόλοιπες παίκτριες είχαν επιστρατεύσει τα κιάλια τους για να μπορούν να παρακολουθούν από μακριά τις κινήσεις του ζευγαριού.

Τα γαλλικά δεν άργησαν να ακουστούν.

«E, σήμερα θα την ξεμαλλιάσω! Θα της βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα της κοκκινομάλλας… Να πετάξουμε καμιά γλάστρα μπας και την πετύχει» είπε από τη στεριά η Αντζελίνα που έβλεπε την Νικόλ να έχει αγκαλιάσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Το πιράνχας, η σαρδέλα, η βδέλλα που έχει κολλήσει πάνω του! Δεν ξέρω πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά, με τη σειρά της, η Βίβιαν στην κάμερα της παραγωγής του «Bachelor».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την άλλη πλευρά έδειξε να ευχαριστιέται τις στιγμές που πέρασε με τη Νικόλ αφού ένιωσε ότι είναι πραγματικό ζευγάρι οι δυο τους.

«Σήμερα αισθάνθηκα ότι ήμασταν ένα πραγματικό ζευγάρι. Την ένιωσα τόσο κοντά μου, όσο ποτέ άλλοτε» ανέφερε ο πρώτος Έλληνας Εργένης.