Ο Θέμης Κανέλλος βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη περίμενε εκεί μέχρι να δει ποιος συμπαίκτης της θα της κάνει παρέα.

Ο Μεγάλος Αδερφός επεφύλασσε μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη καθώς φώναξε την Σοφία Δανέζη. Η πόρτα άνοιξε και η τραγουδίστρια μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Καλωσορίζω τις μοναδικές γυναίκες που έμειναν στο σπίτι. Πού πήγε η γυναικεία αλληλεγγύη;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Από την αρχή νεράιδα της ανέβαζα νεράιδα την κατέβαζα. Μου έχει πει όλα τα κοσμητικά επίθετα. Δεν μπορώ να την συγχωρέσω άλλο» σχολίασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Γυναικεία αλληλεγγύη η Άννα Μαρία δεν είχε ποτέ. Από την αρχή» ξεκίνησε να λέει η Σοφία Δανέζη και τη διέκοψε η δικηγόρος επανειλημμένως. «Δεν αφήνει άνθρωπο να μιλήσει. Έχει την Παναγία μαζί της και μας στέλνει όλους στο δ…ο. Την έχω χαρακτηρίσει όπως την έχω χαρακτηρίσει. Τα ήθελε και τα πήρε. Το τελευταίο διάστημα ήμουν πιο ευγενική μαζί της γιατί ήταν και εκείνη πιο ευγενική. Αυτήη γυναίκα μπορεί σε φτάσει στην τρέλα. Προσπάθησα να είμαι ευγενική μαζί της μέχρι που άρχισε να με προσβάλει. Της είπα ότι αν κρατήσει αυτόν το χαρακτήρα θα είμαι και εγώ πιο ευγενική μαζί της. Με αυτήν τη γυναίκα δεν μπορείς να συνυπάρχεις. Έχει 33 διαφορετικούς χαρακτήρες. Θέλει μόνο να ακούγεται η ίδια γι’ αυτό και φωνάζω» πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Σοφία Δανέζη.

«Να είμαστε πολιτισμένοι!» τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης καθώς έβλεπε ότι η κατάσταση εκτροχιάζεται.

Σε ερώτηση που δέχθηκαν για τον κακό χαμό που έγινε μεταξύ τους την περασμένη εβδομάδα, η Σοφία Δανέζη ανέφερε: «Έβαλαν έναν Δημήτρη στη γωνία και τα έφτιαξαν όλοι μεταξύ τους. Ήταν τέσσερα αγόρια και μιλούσαν μεταξύ τους και ανεβάζει σφυγμούς ο Δημήτρης γιατί νιώθει επίθεση και εκεί που μιλάνε τα αγόρια αρχίζει και ουρλιάζει πάνω στο Δημήτρη. Εκεί πήδηξα από τον καναπέ και της είπα ότι δεν έχει να κάνει όλο αυτό με εκείνη και δεν υπάρχει λόγος να ανακατεύεται».

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη άρχισε να φωνάζει λέγοντας: «Υπερασπίζομαι το δίκιο και θα το πολεμάω. Δε με θέλουν γι’ αυτόν το λόγο στην παρέα. Δεν κάνουμε κολλητηλίκια εδώ, απλά μιλάμε εδώ πέρα. Ούτε να την κοιτάξω δε θέλω. Πήρα θέση γιατί πάντα παίρνω θέση. Θα πολεμάω για όλο τον κόσμο που βλέπω ότι αδικείται. Γι’ αυτό κερδίζω τον κόσμο».

Ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε πως η Σοφία Δανέζη από την αρχή του παιχνιδιού είναι σταθερή στις παρέες της ενώ εκείνη όχι. «Μιλάω με όλο τον κόσμο αλλά δεν έκανα παρέα» αντέδρασε η δικηγόρος.

«Να συνεχίσουμε σε χαμηλούς τόνους και όσο πιο πολιτισμένα γίνεται» αντέδρασε ο παρουσιαστής μετά από ένα ακόμα ξέσπασμα των δυο παικτριών και συμπλήρωσε πως όταν μιλάνε και οι δυο μαζί δεν τις καταλαβαίνει.

Μάλιστα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε κίνηση να φύγει από το δωμάτιο επικοινωνίας κάτι που όμως δεν μπόρεσε να κάνει καθώς η πόρτα ήταν κλειστή και ο «Big Brother» αποφασίζει πότε θα ξεκλειδώσει.