Ακόμα ένα live του «Big Brother» ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής. Το reality του ΣΚΑΪ έχει μπει στην τελική ευθεία του καθώς στο τέλος της βραδιάς θα απομείνουν οι 7 συγκάτοικοι οι οποίοι θα περάσουν στον ημιτελικό του «Big Brother».

Στην έναρξη του live επεισοδίου ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και θυμήθηκε την πρώτη του εμφάνιση στο πλατό.

«Θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού, τρεις μήνες και κάτι πριν, οι 20 συγκάτοικοι έγιναν 8 και απόψε το βράδυ, 7 παιδιά θα βρεθούν στον ημιτελικό. Οι συνθήκες και οι σχέσεις των συγκατοίκων αλλάζουν συνεχώς. Οι 8 συγκάτοικοι ανοίγουν σιγά σιγά τα χαρτιά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος θέλησε να πει δυο λόγια.

«Δεν θα πω το γεγονός της εβδομάδας. Έχω την αίσθηση πως αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε το Big Brother. Αυτό που είναι το κουκούτσι του Big Brother. Όλα τα παιδιά ξεδίπλωσαν κομμάτια από τον χαρακτήρα τους και είπαν τη γνώμη τους. Αυτό ήταν το μεγάλο μου παράπονο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ χαρακτήρισε τον Δημήτρη Κεχαγιά, χωρίς να αναφέρει το όνομα του βέβαια, «Rocky Balboa από τα Lidl».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μια αναφορά και στα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι του «Big Brother» με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Χρήστο Βαρουξή με τον πρώτο να χρησιμοποιεί απαράδεκτες εκφράσεις κατά του δεύτερου και να τον απειλεί πως θα τον χτυπήσει.

«Ακούσαμε ανεπίτρεπτα πράγματα τα οποία σωστά επιβλήθηκε ποινή από το Big Brother. Ζητάω βαθύτατη και ειλικρινή συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ας μην έχω σχέση με αυτό» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά ενοχλημένος από τα όσα συνέβησαν.