Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής «Pop Up» που παρουσιάζει στον Alpha ήρθε αντιμέτωπη με μια στιγμή αμηχανίας, όπως συμβαίνουν κατά διαστήματα σε αρκετούς παρουσιαστές που παρουσιάζουν live προγράμματα.

Συγκεκριμένα, ενώ η  Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητούσε με τους συνεργάτες της τη χθεσινή αποχώρηση του Δημοσθένη Τζουμάνη από το GNTM ανέφερε πως τον είδε και μίλησαν.

Τότε η συνεργάτιδα της, Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να μάθει τι είπαν. Η παρουσιάστρια φάνηκε να μη ξέρει τι να απαντήσει αρχικά.

«Εγώ πάντως τον είδα τον Δημοσθένη εδώ απ’ έξω» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Μιλήσατε;» ρώτησε η Φωτεινή Πετρόγιαννη και η παρουσιάστρια απάντησε θετικά.

«Σου είπε κάτι; Του είπες κάτι;» συνέχισε να ρωτάει η δημοσιογράφος.

«Ναι, αλλά δεν έχουμε άδεια για να μιλάμε γι’ αυτά, πρέπει να πάρουμε άδεια» απάντησε διστακτικά η Ηλιάνα.

«Δεν εννοώ για το GNTM, εννοώ γενικά», είπε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κοιτά για μερικά  δευτερόλεπτα την κάμερα χωρίς να ξέρει τι να απαντήσει.

«Μίλησα με το GNTM και δεν μπορούμε να μιλάμε για GNTM. Εννοώ τα δικά τους τα εσωτερικά, έχουν τελειώσει αυτά» ανέφερε μετά την παύση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.