Πολυβραβευμένες ταινίες, οσκαρικές ερμηνείες, εντυπωσιακά blockbuster, σειρές που ενθουσίασαν κοινό και κριτικούς, παραγωγές που συζητήθηκαν και έγραψαν ιστορία.

Όλα αυτά έρχονται από τον Δεκέμβριο αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1. Ο σταθμός προχώρησε σε μία στρατηγικής σημασίας συμφωνία με τη NBCUniversal, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του με 106 ταινίες και 4 σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν και το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Οι τηλεθεατές αναμένεται να δούνε ταινίες σε A’ προβολή που σημειώσει μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία, όπως: «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw», «American Made», «Mamma Mia! Here We Go Again», «Downton Abbey», «Get Out», «Phantom Thread», «First Man», «Yesterday», «Mary Magdalene» κ.ά.

Επίσης, θα παρακολουθήσουν ταινίες από επιτυχημένα franchises όπως: «Fast & Furious», «Jason Bourne», «The Mummy», «Bridget Jones’s Diary» και «Johnny English».

Μέρος της συμφωνίας αποτελεί και η μετάδοση, σε A’ προβολή, του πολυβραβευμένου sitcom «Brooklyn Nine-Nine», καθώς και της No 1 δραματικής σειράς στις Η.Π.Α., «Νew Amsterdam», ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα δει και αγαπημένες σειρές, όπως ο «Ηρακλής» και η «Ζήνα», με τον Kevin Sorbo και τη Lucy Lawless αντίστοιχα.