«Με τον Διονύση Αλέρτα έχουμε κάνει πρόταση να κάνουμε μαζί μια εκπομπή στην τηλεόραση» ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης.

Στην συνέχεια, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε το concept της συγκεκριμένης συνεργασίας που «ψήνεται».

«Θα έχουμε ένα αγροτικό και θα πηγαίνουμε να μαγειρεύουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Με τον Διονύση γνωριστήκαμε όταν ήρθε στο μαγαζί μου με ένα κουτί γλυκά» ανέφερε.

Θα έκανε κάποια παρέμβαση στο πρόσωπο του προκειμένου να βγει πιο… φρέσκος στο τηλεοπτικό γυαλί; «Δεν θα κάνω μπότοξ επειδή έχω κάνει ρυτίδες για να βγω στην τηλεόραση. Συμβαδίζω με την ηλικία μου» είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ποια είναι η γνώμη του για το μαγειρικό οδοιπορικό που παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή στο Open; «Η εκπομπή της κυρίας Βανδή έχει μετεξελιχθεί σε ένα οδοιπορικό με πολύ λίγη μαγειρική. Σε μια από τις τελευταίες που είδα, δεν είδα πουθενά τον Βαγγέλη Δρίσκα να μαγειρεύει. Να πάω σε ένα μέρος μακρινό για να δω τα μαγαζιά με τα σουβενίρ, είναι λίγο».

Αγωνιά ο Ηλίας Μαμαλάκης για την επιστροφή του «MasterChef»; «Δεν έχω καμία αγωνία να ξεκινήσει το MasterChef. Αν πέσω πάνω του, θα το δω. Είναι μικρές οι πιθανότητες να κάνουν καριέρα όσοι βγαίνουν από ριάλιτι μαγειρικής. Ο μοναδικός που στάθηκε με επιτυχία είναι ο Άκης Πετρετζίκης» απάντησε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο μάγειρας θυμήθηκε και την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Μπουκιά και συχώριο». «Έτρωγα τον άμπακο. Στο “Μπουκιά και συχώριο” είχα φτάσει 137 κιλά. Έχω γίνει ρεζίλι με συνταγή. Όταν διάβασα  από βιβλίο συναδέλφου πώς ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο, αλλά είχε ξεχάσει να γράψει ότι αλλάζεις το νερό κάθε πέντε ώρες. Περνάνε 24 ώρες χωρίς να έχω αλλάξει το νερό, πάω να δοκιμάσω το μπακαλιάρο και ήταν λύσσα. Αυτό ήταν σοκ», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

TAGS