Ένα ακόμα επεισόδιο του «Big Brother» προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και τα είχε όλα. Εντάσεις, νεύρα αλλά και μερικά «τρυφερά» στιγμιότυπα κατέγραψαν οι κάμερες του Μεγάλου Αδερφού για άλλη μια φορά.

Ωστόσο τα περιστατικά που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν τρία και αξίζει να σημειωθεί πως στα δυο από αυτά, πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης.

Αρχικά το «Χάος» του «Big Brother» σε συζήτηση που είχε με τον συγκάτοικο του, Χρήστο Βαρουξή, εξέφρασε την αντίθεση του στον τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον ο Χρήστος Μακρίδης το reality, δείχνοντας ουσιαστικά, πως το χάσμα ανάμεσα στους δυο φίλους μεγαλώνει.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μεγάλος Αδερφός φώναξε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Πυργίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου τους ενημέρωσε πως το δείπνο τους στο Captain’s Room είναι έτοιμο και η ρετσίνα τους περιμένει παγωμένη.

Οι δυο παίκτες μπήκαν στο δωμάτιο και απόλαυσαν ένα «ρομαντικό» δείπνο με σουβλάκια ενώ φαίνεται πως σιγά -σιγά οι διαφορές που τους χώρισαν στο παρελθόν θα λυθούν στο μέλλον.

Το τρίτο περιστατικό αφορούσε έναν καυγά που στήθηκε στο σπίτι του «Big Brother» με πρωταγωνίστριες την Σοφία Δανέζη και τη Ραμόνα Ραμοροσάνου ενώ ήταν καθισμένες στον κήπο.

Συγκεκριμένα, η Ραμόνα τόνισε προς την συμπαίκτρια της πως «δε μπορείς να πεις πως από την αρχή εσύ έκανες παρέα με τρία άτομα και εγώ δεν ήμουν πουθενά».

«Εγώ δεν σου είπα… Εσύ τα λες αυτά! Εσύ τα λες αυτά! Εγώ δεν γύρισα να πω ποτέ στον Δημήτρη γιατί κάνεις παρέα με την Ραμόνα και δεν κάνεις μαζί μου» απάντησε αμέσως η Σοφία Δανέζη.

«Και όμως μου το είπε πως του το είπες. Και ο Δημήτρης και ο Γρηγόρης και αυτά» αποκρίθηκε, με τη σειρά της η Ραμόνα.

Η Σοφία Δανέζη, δεν άφησε την κουβέντα να «πέσει κάτω» και μπήκε στο εσωτερικό του σπιτιού για να ρωτήσει τον Δημήτρη Κεχαγιά κατά πόσο ισχύουν όσα άκουσε από την Ραμόνα Μοροσάνου.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς βγήκε έξω και στήριξε με τα λεγόμενα του την Σοφία Δανέζη.