Μια γλυκιά δοκιμασία επιφύλασσέ  ο «Big Brother» στους συγκατοίκους το βράδυ της Τετάρτης. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και μπήκαν στην κουζίνα για να παρασκευάσουν ώστε να… βαθμολογηθούν γι’ αυτές.

Η Σοφία Δανέζη η οποία ήταν στην ίδια ομάδα με τον Δημήτρη Κεχαγιά, τον Ζακ Ιωαννίδη και τον Θέμη Κανέλλο, αν και της ζητήθηκε η άποψη της για το τι να παρασκευάσουν δεν κατάφερε να διατυπώσει την σκέψη της και εξέφρασε το παράπονο τους στους υπόλοιπους.

Από την άλλη, και μετά το τέλος της γλυκιάς αυτής δοκιμασίας που πρόσφερε λίγες στιγμές χαλαρότητας στο σπίτι, το ένα και μοναδικό Χάος του σπιτιού, ο Δημήτρης Πυργίδης αποφάσισε να λάβει δράση κα να ανεβάσει τη διάθεση των υπολοίπων και ειδικά της Άννας Μαρία Ψυχαράκη.

Ο παίκτης μεταμφιέστηκε σε ένα… λαχανί φάντασμα και περιφερόταν στο σπίτι κάνοντας τον χαμό του και πειράζοντας τους υπόλοιπους προσφέροντας γέλιο.

Στο τέλος της μέρας όμως ήρθε η δύσκολη στιγμή της ψηφοφορίας. Οι παίκτες κλήθηκαν από τον Big Brother στο σαλόνι του σπιτιού και ο ένας μετά τον άλλον μπήκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου έδωσαν την αρνητική τους ψήφο.

Εκτός από την Άννα Μαρία η οποία ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, μετά το live της περασμένης Παρασκευής, στον… τάκο βγήκαν η Ραμόνα Ραμοροσάνου, η Σοφία Δανέζη και ο Χρήστος Μακρίδης. Κανείς από τους υποψηφίους προς αποχώρηση δεν έδειξε να ξαφνιάζεται όταν άκουσε το όνομα του καθώς έχουν υπάρξει πρωταγωνιστές σε αρκετές εντάσεις μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα ενδέχεται να αλλάξει καθώς αναμένεται η διαδικασία του βέτο.