Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct, ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του πρώτου κύκλου του Survivor αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να το συμπαρουσιάσει με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Survivor ως παίκτης, δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν θα το έκανε. Όσον αφορά την παρουσίαση του, είπε: «θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι».

Για μια ενδεχόμενη συμπαρουσίαση του Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Ντάνος ήταν ξεκάθαρος: «Όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα»!