«Κλείσε τα μάτια» λέει ξανά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσα από τον «αέρα» του Mega καθώς η σειρά επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, το πρωί της Τρίτης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην καραντίνα, την επιστροφή του «Κλείσε τα μάτια» ενώ εξομολογήθηκε πως ήδη ετοιμάζει νέο σήριαλ.

«Είμαι στο σπίτι μου. Δυο τρεις μέρες πριν το lockdown, δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα του κλεισίματος πάλι. Τώρα έχω αρχίσει και το συνηθίζω και κάνω υπομονή» ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του «Κλείσε τα μάτια» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το είδα αποσπασματικά, δεν το παρακολούθησα όλο. Είναι σα να με ρωτάς αν βλέπω άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες.. Δεν μου αρέσει να βλέπω τόσο πολύ τα πράγματα που έχω κάνει γιατί βλέπω συνέχεια τα λάθη που μπορεί να έχω κάνει. Αυτό που  μου αρέσει είναι που σου ξυπνάει ένα πολύ τρυφερό συναίσθημα, που θυμάσαι κομμάτια που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του βήματα. «Η αλήθεια είναι ότι κανονικά τώρα θα είχα τελειώσει γυρίσματα για την ταινία που κάνω. Τώρα περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσουμε πάλι κανονικά» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους συντελεστές της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Έχω γράψει ένα τηλεοπτικό σενάριο και είμαστε στη φάση των συζητήσεων για το πού, πώς και πότε θα υλοποιηθεί αυτό. Είμαι στην κατάσταση γραψίματος».