Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τις διαγωνιζόμενες του «Bachelor» και οι τηλεθεατές θα το παρακολουθήσουν στους δέκτες τους το βράδυ της Πέμπτης.

Οι υποψήφιες για την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, καθισμένες στο σαλόνι του σπιτιού έχουν ανοίξει συζήτηση γύρω από τα ραντεβού τα οποία έχουν περάσει με τον Έλληνα Bachelor.

Η Εριέττα τονίζει πως ο Παναγιώτης  πάντα ετοιμάζει κάτι ωραίο και έχει αγωνία. Το σχόλιο αυτό προκαλεί την αντίδραση της Αντζελίνας η οποία της υπενθυμίζει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη καθώς δεν έχει πάει ακόμα ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη.

«Εσύ μετράς κάρτες, εγώ μετράω στιγμές με τον Παναγιώτη και αυτό με γεμίζει» απαντά έντονα η Εριέττα.

«Της Εριέττας δεν της πέφτει λόγος να μιλήσει για ατομικά ραντεβού. Ένα πήγε ενώ ήμασταν σε ομαδικό ραντεβού. Όχι να έχει και άποψη!» θα πει λίγο αργότερα στην κάμερα της παραγωγής η Αντζελίνα.

Και ενώ η συζήτηση των κοριτσιών έχει «φουντώσει» ο Παναγιώτης Βασιλάκος κάνει την εμφάνιση του στο σπίτι ξαφνιάζοντας τις παίκτριες οι οποίες περίμεναν να δουν την κάρτα που θα έστελνε και με την οποία θα προσκαλούσε κάποια σε ραντεβού. Αντ’ αυτού είδαν μπροστά τους τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος θα ανακοινώσει live ποια θα είναι η τυχερή παίκτρια.

Βέβαια, λίγο πριν ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοινώσει ποια έχει επιλέξει για το επόμενο ραντεβού, οι κοπέλες άρχισαν τις ερωτικές εξομολογήσεις.

«Εγώ Παναγιώτη, θέλω να σου πω πως μας είπαν τα κορίτσια χθες για την κωπηλασία. Εμένα δε με επέλεξες. Αλλά, ξέρω πως κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς για να καταλάβεις κάποιους χαρακτήρες και θα καταλάβεις πολλά πράγματα στην πορεία. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μέχρι στιγμής έχω περάσει μαγικά με όλα αυτά που έχω κάνει μαζί σου.

Δεν το περίμενα πως τα συναισθήματα μου θα μεγαλώσουν για σένα. Και είσαι ένας κούκλος» ανέφερε η Σία και έδωσε το «πράσινο» φως και στις υπόλοιπες να εκφράσουν τα συναισθήματα τους στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Με κάνεις και κοκκινίζω» σχολίασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.