«Από την στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής έγινε κριτής στο “J2US”, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση βρισκόμαστε»

Ο Δήμος Μυλωνάς και η σύζυγος του Φωτεινή, αρνούνται να δουν τηλεόραση και reality


MEDIA
3:53
21/10/2020
«Από την στιγμή που ο Σταμάτης Φασουλής έγινε κριτής στο “J2US”, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση βρισκόμαστε»
8
loading

«Δεν βλέπουμε τηλεόραση» ήταν η ξεκάθαρη απάντηση που έδωσαν στην κάμερα της εκπομπής του «Πρωινό» ο Δήμος Μυλωνάς και η σύζυγος του φτιάξει Φωτεινή Κωνσταντινίδη, το πρωί της Τρίτης.

Το ζευγάρι σχολίασε τα προγράμματα της τηλεόρασης και αναφέρθηκαν και στο γάμο τους.

«Ο γάμος δεν έχει αλλάξει τη ζωή μας καθόλου. Ίσα-ίσα την έχει φτιάξει» ανέφερε η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.

Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα; «Τίποτα δεν σκοτώνει τον έρωτα αν δεν τον σκοτώσεις εσύ ο ίδιος» απάντησε ο Δήμος Μυλωνάς και εξήγησε πως στην σχέση τους δεν υπάρχει κάποιος που έχει το πάνω χέρι. «Δεν υπάρχουν πάνω και κάτω χέρια. Χέρια μαζί. Δέσιμο» είπε ο καλλιτέχνης.

Του λείπει όμως η τηλεόραση και το θέατρο; «Δεν μου λείπει η τηλεόραση και το θέατρο στην κατάσταση που είναι τώρα» απάντησε ο Δήμος Μυλωνάς.

Το ζευγάρι αποφεύγει να βλέπει τηλεόραση στο σπίτι του. «Δεν βλέπουμε τηλεόραση. Αν θα δω εγώ λίγο τα πρωινά. Ο Δήμος δε βλέπει καθόλου. Δεν έχει δει ποτέ reality» ανέφερε η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.

«Το μόνο Bachelor που ξέρω είναι η αγγλική έννοια, ενός πάρτι που κάνεις ένας πριν παντρευτεί» ανέφερε ο Δήμος Μυλωνάς σχολιάζοντας το reality του Alpha «Βachelor» και πρόσθεσε: «Την στιγμή που πήγε ο Σταμάτης Φασουλής και έγινε κριτής στο J2US, με τέτοια ιστορία, σεβαστός από όλους, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Αλλά θα μου πεις “και ο Σταμάτης τι να κάνει; Να μην πάρει κι αυτός κάτι να ζήσει;”».

Την ίδια άποψη για τα reality, έχει και η σύζυγος του Δήμου Μυλωνά. «Αρνούμαι να δω GNTM. Τι να δεις; Τα κοριτσάκια τα καημένα που κλαίνε που τους κόβουν τα μαλλιά για να γελάνε; Δεν ξέρω τι ψυχοθεραπεία τι κάνουν αυτοί που είναι εκεί; Να το δω γιατί; Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

8
σχόλια
 1. avatar Reality..παρουσιαση ..κριτικη…

  ...γυναικεια υποθεση!!!! 😉

 2. avatar xrhstos4322

  Όχι ότι είναι και κανένα κατόρθωμα να είσαι θεατρίνος και να χασκογελάς, αλλά καλά τα λες. Μπορούσε και πιο κάτω ο θεατρίνος του ω και το έκανε. Όπως και όλοι οι τριτοτέταρτοι της ζωής που μαζεύονται στο γυαλί και θεωρούν ότι προσφέρουν στην κοινωνία.

 3. avatar Λεο

  Τη γνώμη τους. Είπαν οι. Άνθρωποι. Κακο. Είναι. Άντε γεια

 4. avatar Last 60

  Η ζωή είναι τόσο καλή χωρίς τηλεόραση που δεν το πιστεύεις μέχρι να το ζήσεις . Η ζωή είναι τόσο λίγη , η τηλεόραση την κάνει ακόμα μικρότερη .

 5. avatar Δίκιο έχει

  Πες τα χρυσόστομε!

 6. avatar kyrik

  Ποιοί είναι αυτοί οι δύο και γιατί έχει σημασία να ξέρομε ότι δεν βλέπουν τα reality στη τηλεόραση? Πολύς κόσμος δεν τα βλέπει...και λοιοπόν?

  1. avatar Πητ Ώγειρος

   Ε, εντάξει, τους ρωτήσανε και είπανε τη γνώμη τους, άμα ρωτήσουν κι εσένα δημόσια, πες την...

   1. avatar kyrik

    Με συγχωρείς αν έθιξα τα ινδάλματα σου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει