«Δεν βλέπουμε τηλεόραση» ήταν η ξεκάθαρη απάντηση που έδωσαν στην κάμερα της εκπομπής του «Πρωινό» ο Δήμος Μυλωνάς και η σύζυγος του φτιάξει Φωτεινή Κωνσταντινίδη, το πρωί της Τρίτης.

Το ζευγάρι σχολίασε τα προγράμματα της τηλεόρασης και αναφέρθηκαν και στο γάμο τους.

«Ο γάμος δεν έχει αλλάξει τη ζωή μας καθόλου. Ίσα-ίσα την έχει φτιάξει» ανέφερε η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.

Σκοτώνει ο γάμος τον έρωτα; «Τίποτα δεν σκοτώνει τον έρωτα αν δεν τον σκοτώσεις εσύ ο ίδιος» απάντησε ο Δήμος Μυλωνάς και εξήγησε πως στην σχέση τους δεν υπάρχει κάποιος που έχει το πάνω χέρι. «Δεν υπάρχουν πάνω και κάτω χέρια. Χέρια μαζί. Δέσιμο» είπε ο καλλιτέχνης.

Του λείπει όμως η τηλεόραση και το θέατρο; «Δεν μου λείπει η τηλεόραση και το θέατρο στην κατάσταση που είναι τώρα» απάντησε ο Δήμος Μυλωνάς.

Το ζευγάρι αποφεύγει να βλέπει τηλεόραση στο σπίτι του. «Δεν βλέπουμε τηλεόραση. Αν θα δω εγώ λίγο τα πρωινά. Ο Δήμος δε βλέπει καθόλου. Δεν έχει δει ποτέ reality» ανέφερε η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.

«Το μόνο Bachelor που ξέρω είναι η αγγλική έννοια, ενός πάρτι που κάνεις ένας πριν παντρευτεί» ανέφερε ο Δήμος Μυλωνάς σχολιάζοντας το reality του Alpha «Βachelor» και πρόσθεσε: «Την στιγμή που πήγε ο Σταμάτης Φασουλής και έγινε κριτής στο J2US, με τέτοια ιστορία, σεβαστός από όλους, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Αλλά θα μου πεις “και ο Σταμάτης τι να κάνει; Να μην πάρει κι αυτός κάτι να ζήσει;”».

Την ίδια άποψη για τα reality, έχει και η σύζυγος του Δήμου Μυλωνά. «Αρνούμαι να δω GNTM. Τι να δεις; Τα κοριτσάκια τα καημένα που κλαίνε που τους κόβουν τα μαλλιά για να γελάνε; Δεν ξέρω τι ψυχοθεραπεία τι κάνουν αυτοί που είναι εκεί; Να το δω γιατί; Για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε η Φωτεινή Κωνσταντινίδη.