Την έντονη ενόχλησή της για τις χαμηλές βαθμολογίες με τις οποίες τη βαθμολογεί η Έρη Λώλη, έδειξε η Μικαέλα Φωτιάδη στο «My Style Rocks» το απόγευμα της Τρίτης.

Η Μικαέλα Φωτιάδη έκανε την πασαρέλα της και βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη προκειμένου να ακούσει τα σχόλια των συμπαικτριών της.

«Έρη, έχεις πάθει κάτι με το δυο σήμερα; Είναι η δεύτερη μέρα της εβδομάδας και βάζεις πολλά δυάρια…» σχολίασε η Κατερίνα Στικούδη αρχικά.

«Γενικά τα δυάρια η Έρη τα ρίχνει… Είναι λίγο αυστηρή σε αυτό είναι η αλήθεια… Γενικά, βάζεις εύκολα δύο» τόνισε η Μικαέλα και πρόσθεσε: «Και την προηγούμενη εβδομάδα είχα τον μεγαλύτερο βαθμό και άκουσα τα καλύτερα λόγια, εσύ μου είχες βάλει πάλι δύο».

Από τη μεριά της, η Έρη Λώλη απάντησε: «Κάνεις λάθος. Βάζω εύκολα και 4 και 5! Και 3 και 1 έχω βάλει! Όλα εύκολα τα βάζω! Αυτή είναι η κρίση η δική μου. Όπως δεν έχω κανένα θέμα να κρίνουν και εμένα την ίδια αυστηρά οι συμπαίκτριες μου, θεωρώ πως και αυτές δεν έχουν θέμα να τις κρίνω αντικειμενικά».

Η Μικαέλα απάντησε ξανά πως: «Δεν είπα ότι έχω θέμα, είπα ότι εσύ έχεις θέμα γενικά με το 2. Σε μένα, τουλάχιστον, έχεις βάλει πολλές φορές δύο».